mandag den 11. januar 2010

Så kom Januar, og både hunden og jeg kom godt ind i det nye år. Begge hundene har haft fødselsdag, Meeko blev 2 år d. 2 januar, og lille Maggie fyldte sit første år d. 5 Januar.
Ellers må vi jo sige vi, som så mange andre i hele landet, er ramt af sne fortiden, hvilket hunden syntes er veldigt sjovt, og det giver en masse gode lege-ture i det hvide landskab, både i haven og på vores ture i skoven sammen med min veninde Janni og hendes Golden Retriver "Gizmo"


Men sneen betyder desværre os at træning ik er helt så nemt, så Agility træning bliver ikke til så meget lige pt, og vores Rally hold har vi besluttet at rykke i en hal og træne! Meeko og jeg er meldt til Rally-konkurrence i Skerbæk d. 24 januar, så det bliver spændende hvordan det kommer til at gå..:o)

Ud over alt dette er jeg ved at være ved vejs ende på mín uddannelse som landmand, og skal skrive fagprøve hele næste uge og så skal den forsvares ugen efter. Jeg glæder mig meget til at bliver færdig med skolen, og komme tilbage til arbejdet, så jeg kan slippe for alle lektierne der tager meget af den tid jeg elles til hverdag bruger på hunde-sjov, men tror nu ik de har været forsømte...:o)1 kommentar:

  1. Skønt billede af dig og hundene :o) Held og lykke med fagprøven :o)

    //Bente

    SvarSlet