lørdag den 21. november 2009

Meeko og Maggie i svømmehal..;o)

Meeko og Maggie her i dag været i svømmehal, og vi har lavet en lille film derfra, som vi håver i vil se. Er stadig meget nybegynder i faget med at lave filmklip, men man skal jo starte et sted..;o)

5 kommentarer:

 1. Hvor er de bare søde :o) Og gode til svømning!
  Synes det er en fin film, du har lavet :o)
  Knus Nanna.

  SvarSlet
 2. Hvor ser en våd sheltie ked ud af det :-) Men Meeko ser ud til at nyde det :-) Maggie skal nok komme efter det. Jeg ved Woogi elsker at svømme :-)

  SvarSlet
 3. Lille fin video.... Gaia vil bare elske at komme med i bassinet, så det skal hun helt sikkert en dag ;o)

  SvarSlet
 4. En rigtig god film af deres svømmehalsbesøg. Maggie skal nok komme efter det også....hun skal bare have lidt længere tid :o)

  //Bente

  SvarSlet
 5. Ja, ja jeg er heller ikke i tvivl om at hun nok skal lære det, Meeko´s første svømmeture var heller ikke et særligt kønt syn...;o) syntes allerede det bliv bedre til sidst, da hun begyndt at blive træt og var nød til at slappe lidt mere af..;o)
  Ja Pia hold op hvor ser de triste ud på billederne..;o)
  Er glad for i kunne lide videoen, jeg forsøgte at ligge den ind på fjæset, men det måtte jeg ikke, da jeg jo ikke har ophavsretten til musikken -sådan noget fis, der er da mange der ligger videoer ind med musik der ik er deres. Har os lagt den ind på Youtupe, men syntes atlså kvaliteten er dårlig der, -har du nogle tricks der Nanna?? det er dine da ik...;)

  SvarSlet